Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk

Zit je te veel in je hoofd? Heb je een laag zelfbeeld? Ben je snel gefrustreerd of boos? Heb je fysieke klachten zoals bv zware benen of last van je schouders? Slaap je slecht? Lukt je volgende stap niet in je leven? Of kost alles je te veel energie en merk je dat je even helemaal vastzit. Herkenbaar? Ben je benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen?

Meer Informatie
Pleiadisch Lichtwerk

Pleiadisch Lichtwerk

Pleiadisch Lichtwerk is een vorm van energetische therapie. Het helpt jou om blokkades en patronen te doorbreken en om weer helemaal in contact te komen met jouw ware zijn. Het biedt veel instrumenten en technieken aan waarmee je persoonlijke groei kunt bereiken. Naar aanleiding van jouw vraag gaan we samen op zoek naar waar het echt om gaat. Waarom heb je last van bepaalde patronen en overtuigingen? Waarom heb je het gevoel dat je altijd moet zorgen voor iedereen? Waarom ben je zo onrustig van binnen? Of wellicht heb je een angst en heb je geen idee waar die vandaan komt.

Meer Informatie
Journey: from mind to heaven

Journey: from mind to heaven

NIEUW COACHTRAJECT: JOURNEY FROM MIND TO HEAVEN * Voelt het leven als een worsteling? * Heb je vraagstukken in je leven waar je zelf niet uitkomt?   * Wil je nieuwe stappen zetten maar dit lukt niet?  * Wil je stress of trauma’s loslaten maar je blijft er maar in hangen? * Herken je de gedachte dat je ‘het toch niet kan’ of ‘ik ben hier niet goed genoeg voor’? Samen gaan wij kijken waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen en wij zullen deze ook gaan loslaten. Dit door een uniek traject van 3 MAANDEN begeleiding met daarin 6 sessies in mijn praktijk. Deze sessies zullen bestaan uit een COMBINATIE van PLEIADISCH LICHTWERK en LICHAAMSWERK. Door deze combinatie kan jij in een vrij korte duur een mooie transformatie ondergaan, op naar die HEAVEN!

Meer Informatie
Kom helemaal in je lichaam met een Rapeh Ceremony

Kom helemaal in je lichaam met een Rapeh Ceremony

Leef je eigenlijk vanuit je hoofd? Weet je niet wat voelen met je lichaam is? Wil je weten wat het is om je lijf te voelen en je hoofd even letterlijk uit te schakelen? Naast mijn energetisch lichaamsgerichte sessies is het gebruik van Rapeh een geweldig mooie methode om je lichaam te laten spreken. Misschien wel super spannend maar daarom ben ik er om je te begeleiden.

Meer Informatie
Gift Card

Gift Card

Wil je iemand een sessie cadeau geven, dat kan! Een Energetisch Lichaamsgerichte sessie cadeau doen, is meer dan alleen een cadeau het is een ervaring! Een ervaring van innerlijke rust en ontspanning! Een moment voor jezelf. Stuur me even een mailtje of een appje dan zorg ik voor een gift card.