Energetisch Lichaamswerk

Voel je vaak onrust in je lichaam? Zit je te veel in je hoofd of ben je snel gefrustreerd, opgefokt of uitgeblust? Misschien heb je fysieke klachten zoals zware benen, een zere rug of schouderpijn? Slaap je slecht? Of merk je dat je even helemaal vastzit en je niet meer leeft vanuit positiviteit? 

Ben je benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen? Ik geloof dat jouw lichaam de sleutel is voor jouw welzijn. Jouw lichaam geeft de antwoorden die je zoekt, als je durft te luisteren. Ik help je daarbij. Door middel van zachte, lichaamsgerichte technieken en coaching help ik je de tijd te nemen om naar je lichaam te luisteren

Klachten, emoties en pijn lijken ongewenste gasten, maar zijn eigenlijk richtingaanwijzers voor iets dat mag veranderen. Een sessie bij mij geeft niet alleen ontspanning maar ook voldoening omdat ik verder ga dan enkel symptoombestrijding. Samen kijken we naar de oorzaak van jouw klachten. 

Herken je dat je, wanneer je pijn of emoties ervaart, je kiest voor afleiding? Weet dat je iedere keer wanneer je dit doet, de emoties en de energie vastzet in je lichaam, voor later. Het komt er later dus alsnog uit, wellicht 3 keer zo sterk. 

Het is heel fijn en ontspannend om jouw lichaam af en toe te ontladen. Daarbij kan ik je helpen. In mijn Energetisch Lichaamsgerichte sessies  werk ik met liefdevolle en zachte aanraking, zodat jouw opgeslagen stress, spanning, emoties en fysieke pijnen meer ruimte krijgen en worden gevoeld. Wanneer het gevoeld en bewust is, kan het weer stromen en loslaten. 

In de sessie ontdek je de kern van jouw klachten. We halen samen de angel eruit, zodat jij weer in beweging kan komen, zonder klachten. De sessie levert je verlichting en ontspanning op en zet mogelijk zelfs een transformatie in gang om de volgende stap in je leven te zetten, knopen door te hakken of zaken af te kunnen sluiten, op welk vlak dan ook. 

Met mijn behandelingen neem ik je mee naar een volledige innerlijke ontspanning en ik begeleid je in een veilige omgeving om jouw emoties aan te kijken en spanningen los te laten wanneer jij dat wil. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij Energetisch Lichaamswerk maak ik gebruik van diverse tools, afhankelijk van jouw hulpvraag. De tools die ik gebruik zijn visualisaties, innerlijk kind werk, de Sedona-methode, sound journey, edelstenen en de zachte aanraking van Reiki. Al deze methodieken zullen je helpen om inzichten te creëren bij je hulpvraag en wellicht om ook afscheid te nemen van oude patronen.