Journey: from mind to heaven

Daar is hij dan, mijn nieuwe traject voor jou: 

JOURNEY FROM MIND TO HEAVEN

Iets voor jou?

  • Voelt het leven als een worsteling?
  • Heb je vraagstukken in je leven waar je zelf niet uitkomt?  
  • Wil je nieuwe stappen zetten maar dit lukt niet? 
  • Wil je stress of trauma’s loslaten maar je blijft er maar in hangen?
  • Herken je de gedachte dat je ‘het toch niet kan’ of ‘ik ben hier niet goed genoeg voor’?

Je wil zo graag in jouw kracht staan, je wil weten waar oude patronen of overtuigingen vandaan komen en loslaten, maar je durft het eigenlijk niet…. Waar ga je mee geconfronteerd worden als je diep van binnen gaat kijken? En wat doen jouw patronen eigenlijk met anderen? Welke pijn komt er naar boven als je dit alles gaat aankijken? HELP WAT ENG!

Het goede nieuws is: deze pijn kan jou leiden naar die HEAVEN! Door patronen & pijn aan te kijken, kan jij in jouw kracht gaan staan en ben jij in staat om afscheid te nemen van jouw 'verhaal' waarin je nu leeft. Dit verhaal is jouw waarheid MAAR dat is niet wie jij bent. Deze waarheid houdt jou weg van jouw groei.  


Hoe dan?

In dit traject ga ik je begeleiden om weer in jouw kracht te komen vanuit een verbinding met jouw lichaam & geest. We zullen samen doelen vaststellen waar jij naartoe wilt om persoonlijke groei te realiseren. Vervolgens gaan we kijken waar patronen vandaan komen en ga jij afscheid nemen van patronen/overtuigingen die jou in de weg staan tot het bereiken van dat doel. Gedurende het traject combineer ik pleiadisch lichtwerk met lichaamsgerichte sessies. 

Tijdens een PLEIADISCHE LICHTWERK SESSIE kan ik samen met jou inzoomen op overtuigingen en/of patronen. Dit doe ik door jouw energieveld te lezen. Samen kijken we waar het vandaan komt en maken we de dingen ‘bewust’. Waar nodig zal ik een healing doen op celniveau. Dit creëert ruimte en vrijheid waardoor jij de volgende stap kan zetten.

In COMBINATIE met LICHAAMSWERK kunnen we nog verder gaan om jouw patronen te doorbreken en die stap echt te gaan zetten. Je mag naar je eigen lichaam gaan luisteren en je mag gaan voelen wat er allemaal afspeelt van binnen. Wat wil jouw lichaam jou allemaal vertellen?

Duur?

Een uniek coachingstraject van ongeveer 3 maanden waarin ik je 1:1 begeleid met 6 life sessies die een combinatie zijn van pleiadisch lichtwerk en lichaamswerk. Voor iedereen een op maat gemaakt traject.

BEN JIJ ERAAN TOE OM NU ECHT DAG TE ZEGGEN TEGEN DE DINGEN DIE JOUW GELUK TEGENHOUDEN?

Neem dan contact met mij op en dan gaan we dit samen aan.