Pleiadisch Lichtwerk

Pleiadisch Lichtwerk is een vorm van energetische therapie. Waarbij ik afstem op de hogere liefdevolle frequentie van de Pleiaden en met jouw Hogere Zelf. Het helpt jou om blokkades en patronen te doorbreken en om weer helemaal in contact te komen met jouw ware zijn. Het biedt veel instrumenten en technieken aan waarmee je persoonlijke groei kunt bereiken.

Naar aanleiding van jouw vraag gaan we samen op zoek naar waar het echt om gaat. Waarom heb je last van bepaalde patronen en overtuigingen? Waarom heb je het gevoel dat je altijd moet zorgen voor iedereen? Waarom ben je zo onrustig van binnen? Of wellicht heb je een angst en heb je geen idee waar die vandaan komt.

Ik help je om de juiste inzichten te krijgen op zielsniveau. Daarnaast kan het zo zijn dat ik -met toestemming van jou- energetische blokkades verwijder en/of jouw energieveld reinig. 

Hoe werkt Pleiadisch Lichtwerk?

Tijdens een sessie stem ik af op jouw energieveld en maak ik contact met jouw hogere zelf. Ook wel je ziel genoemd of je ware essentie. Vanuit dit veld en jouw ziel krijg ik informatie door. Deze inzichten kunnen zeer helend en helpend zijn. Je kunt het zien als een spirituele vorm van reading en healing waarbij ik verbinding met jou maak op zielsniveau. De antwoorden die naar voren komen, komen vanuit jouw onbewust zijn. Wellicht had je deze zelf niet kunnen bedenken. Het kan een ander perspectief geven waardoor je dingen anders gaat beleven.

Gedurende de sessie hoef je niets te doen, we zitten tegenover elkaar en er zijn mogelijkheden tot vragen stellen. De duur is ongeveer 1,5 uur. Dit kan soms iets langer zijn en soms iets korter. De sessie kan bij mij in de praktijk of kan via de zoom.